ИП44 серија водоотпорних утичница француског типа

 • 4 Gang French Socket

  4 Ганг Френцх Соцкет

  Модел ОХ44-4ФР Назив 4 Француска утичница Називни напон 110В-250В Називна струја 16А Материјал ПЦ + Бакар Боја Бела Температура -20 ~ 55 ℃ ИП степен ИП44
 • 3 Gang French Socket

  3 Ганг Френцх Соцкет

  Модел ОХ44-3ФР Назив 3 Ганг француска утичница Називни напон 110В-250В Називна струја 16А Материјал ПЦ + Бакар Боја Бела температура - 20 ~ 55 ℃ ИП степен ИП44
 • 2 Gang French Socket

  2 Ганг француска утичница

  Модел ОХ44-2ФР Назив 2 Француска утичница Називни напон 110В-250В Називна струја 16А Материјал ПЦ + Бакар Боја Бела Температура -20 ~ 55 ℃ ИП степен ИП44
 • 1 Gang French Socket

  1 Ганг Френцх Соцкет

  Модел ОХ44-ФР Име 1 Ганг француска утичница Називни напон 110В-250В Називна струја 16А Материјал ПЦ + Бакар Боја Бела температура -20 ~ 55 ℃ ИП степен ИП44