ИП44 серија водоотпорних утичница швајцарског типа

 • 3 Gang Swiss Socket

  3 Ганг Свисс Соцкет

  Модел ОХ44-3СВ Назив 3 Шанга Швајцарске утичнице Називни напон 110 В-250В Називна струја 10А Материјал ПЦ + Бакар Боја Бела Температура -20 ~ 55 ℃ ИП степен ИП44
 • 2 Gang Swiss Socket

  2 Ганг Свисс Соцкет

  Модел ОХ44-2СВ Назив 2 Шанга Швајцарске утичнице Називни напон 110В-250В Називна струја 10А Материјал ПЦ + Бакар Боја Бела Температура -20 ~ 55 ℃ ИП степен ИП44
 • 1 Gang Swiss Socket

  1 Ганг Свисс Соцкет

  Модел ОХ44-СВ Назив 1 Шанга Швајцарске утичнице Називни напон 110 В-250В Називна струја 10А Материјал ПЦ + Бакар Боја Бела температура - 20 ~ 55 ℃ ИП степен ИП44