ИП55 Јужноафрички тип

 • 4 Gang Switch + 1 Gang South Africa Socket

  4 Ганг прекидач + 1 Ганг Јужноафричка утичница

  ИП класа: ИП55

  Материјал: АБС + ПЦ отпоран на пламен + бакар

  Називна струја: 16А

  Називни напон: 110В-250В

  Сертификат: ЦЕ/ ТУВ/ ИП55 водоотпорни извештај

  Примена: Стамбени / Опште намене

  Уземљење: Стандардно уземљење

  Тип: водоотпорна утичница

  Име бренда: ОХЕЛЕ

  Зхејианг, Кина

  Паковање и достава

  Продајне јединице: појединачна ставка
  Величина појединачног паковања: 21,5Кс11,5Кс9,5 цм
  Појединачна бруто тежина: 0,600 кг
  Тип пакет:
  Стандардни извозни картон
  30 ком/ЦТН
  Величина картона: 43Кс31Кс41
  Време реализације :
  Количина (комада) 1 – 2000 2001 – 5000 >5000
  Исток.време (дани) 15 30 Да се ​​преговара
 • 1 Gang Switch + 1 Gang South Africa Socket

  1 Ганг прекидач + 1 Ганг Јужноафричка утичница

  ИП класа: ИП55

  Материјал: АБС + ПЦ отпоран на пламен + бакар

  Називна струја: 16А

  Називни напон: 110В-250В

  Примена: Стамбени / Опште намене

  Уземљење: Стандардно уземљење

  Тип: водоотпорна утичница

  Име бренда: ОХЕЛЕ

  Зхејианг, Кина

  Паковање и достава

  Продајне јединице: појединачна ставка
  Величина појединачног паковања: 11,1Кс10,3Кс9,1 цм
  Појединачна бруто тежина: 0,259 кг
  Тип пакет:
  Стандардни извозни картон
  60 ком/ЦТН
  Величина картона: 49Кс34Кс36
  ВГ: 15.54КГ
  Време реализације :
  Количина (комада) 1 – 4000 4001 – 9000 >9000
  Исток.време (дани) 15 30 Да се ​​преговара
 • 2 Gang South Africa Socket

  2 Ганг Јужна Африка Соцкет

  ИП класа: ИП55

  Материјал: АБС + ПЦ отпоран на пламен + бакар

  Називна струја: 16А

  Називни напон: 110В-250В

  Примена: Стамбени / Опште намене

  Уземљење: Стандардно уземљење

  Тип: водоотпорна утичница

  Име бренда: ОХЕЛЕ

  Зхејианг, Кина

  Паковање и достава

  Продајне јединице: појединачна ставка
  Величина појединачног паковања: 10,3Кс8,6Кс13,7 цм
  Појединачна бруто тежина: 0,308 кг
  Тип пакет:
  Стандардни извозни картон
  40 ком/ЦТН
  Величина картона: 49Кс29Кс34
  ВГ: 12.32КГ
  Време реализације :
  Количина (комада) 1 – 4000 4001 – 9000 >9000
  Исток.време (дани) 15 30 Да се ​​преговара
 • 2 Gang Switch + 1 Gang South Africa Socket

  2 Ганг прекидач + 1 Ганг Јужноафричка утичница

  ИП класа: ИП55

  Материјал: АБС + ПЦ отпоран на пламен + бакар

  Сертификат: ЦЕ/ ТУВ/ ИП55 водоотпорни извештај

  Примена: Стамбени / Опште намене

  Уземљење: Стандардно уземљење

  Тип: водоотпорна утичница

  Име бренда: ОХЕЛЕ

  Зхејианг, Кина

  Паковање и достава

  Продајне јединице: појединачна ставка
  Величина појединачног паковања: 10,3Кс8,6Кс13,7 цм
  Појединачна бруто тежина: 0,318 кг
  Тип пакет:
  Стандардни извозни картон
  40 ком/ЦТН
  Величина картона: 49Кс29Кс34
  ВГ: 12.72КГ
  Време реализације :
  Количина (комада) 1 – 4000 4001 – 9000 >9000
  Исток.време (дани) 15 30 Да се ​​преговара
 • 2 Gang Switch + 2 Gang South Africa Socket

  2 Ганг прекидач + 2 Ганг Јужноафричка утичница

  Називни напон: 110В-250В

  Називна струја: 16А

  Материјал: АБС + ПЦ отпоран на пламен + бакар

  Температура: -20 ~ 55 ℃

  ИП класа: ИП55

  Величина картона: 41Кс29Кс39цм 30пцс/ЦТН

 • 1 Gang South Africa Socket

  1 Ганг Јужноафричка утичница

  ИП класа: ИП55

  Материјал: АБС + ПЦ отпоран на пламен + бакар

  Називна струја: 16А

  Називни напон: 110В-250В

  Примена: Стамбени / Опште намене

  Уземљење: Стандардно уземљење

  Тип: водоотпорна утичница

  Име бренда: ОХЕЛЕ

  Зхејианг, Кина

  Паковање и достава

  Продајне јединице: појединачна ставка
  Величина појединачног паковања: 10,1Кс8,6Кс8,6 цм
  Појединачна бруто тежина: 0,205 кг
  Тип паковања: Стандардни картон за извоз
  60 ком/ЦТН
  Величина картона: 42Кс31Кс33
  ВГ: 12.3КГ
  Време реализације :
  Количина (комада) 1 – 4000 4001 – 9000 >9000
  Исток.време (дани) 15 30 Да се ​​преговара